Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

Representatieve kantoor/praktijkruimte gesitueerd midden in een groeiende woonomgeving van Teteringen.

Representatieve kantoor/praktijkruimte gesitueerd midden in een groeiende woonomgeving van Teteringen. De ruimte is o.a. voorzien van een eigen ingang, 3 praktijkruimtes/ kantoren, een opslagruimte, een pantry en een royale ontvangstruimte. Het is gelegen op een kindvriendelijke, rustige locatie nabij parkgebied Waterakkers, winkels, basisscholen en sportfaciliteiten. Het centrum van Teteringen is om de hoek.
Het object bevindt zich centraal gelegen t.o.v. Teteringen en de wijk Hoge Vught (Breda). De noordelijke rondweg, de A27, A58 zijn ook binnen enkele auto minuten bereikbaar.

Deze bedrijfs-/praktijkruimte is in 1992 opgeleverd en tot 2019 is het in gebruik geweest als gezondheidspraktijk. Het gebouw is na modernisering beschikbaar gekomen voor een bedrijfs/praktijkruimte. Naast beroepen die een praktijk voeren (bijvoorbeeld fysiotherapie, tandarts etc), is het gebouw ook zeer geschikt als kantoorgebouw (bijvoorbeeld financiële dienstverlening of, administratiekantoor of makelaar). Heeft u interesse neem hierover gerust contact met ons op.

Ideale ligging in een mooi opgezette wijk in Teteringen.

Indeling

Zelfstandige ingang, hal met toiletruimte, royale ontvangstruimte/verblijfsruimte met toegang tot 3 kamers, pantry (hier bevinden zich de cv-ketel, elektra- en gasmeter) en opslagruimte. De ruimten worden verwarmd middels CV, zijn verzorgd afgewerkt met laminaatvloeren en een systeemplafond met inbouwverlichting.

Algemeen

• Het object is goed geïsoleerd;
• De kamers zijn voor zien van systeemplafonds met verlichting;
• Centrale verwarming;
• Parkeerplaatsen in de nabije omgeving;
• Een apart toilet;
• Pantry;

Naam aanduiding op het gebouw is mogelijk waardoor er een geheel eigen en zichtbare locatie kan
worden gerealiseerd.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperiode wordt in onderling overleg vastgesteld.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water, elektra en internetaansluiting (via ADSL) zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]