Particulier

·         Aan- en verkoop van woningen
·         Woningtaxaties
·         Vastgoedbeleggingen
 
Aan- en verkoop van woningen
U heeft uw droomhuis op het oog en/of u wilt uw woning verkopen. Een belangrijk moment. Natuurlijk wilt u dan een makelaar waar u op kunt vertrouwen. Die rekening houdt met uw wensen en snel tot het beste resultaat komt. Die vindt u in Hornman Makelaars. Met onze brede, jarenlange ervaring in de regio geven we u niet alleen een goed onderbouwd advies, we zetten dit ook om in een succesvol aankoop- of verkooptraject. Waarbij u profiteert van onze expertise én diplomatieke onderhandelingskracht.

Uw woning bij Hornman Makelaars in de verkoop? Wij zorgen voor een uitstekende presentatie en vindbaarheid op alle woningsites.

 
Woningtaxaties
Taxeren is een vak apart. Naast voldoende bouwkundige kennis is jarenlange ervaring onmisbaar. Hornman Makelaars taxeert al 20 jaar particuliere woningen, bedrijfsobjecten en zelfs bijzondere objecten (waaronder bijvoorbeeld een klooster). Natuurlijk zijn we ook uitstekend op de hoogte van de regionale marktontwikkelingen. Dus wilt u weten wat uw woning waard is? Heeft u een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker? U kunt vertrouwen op het specialisme van Hornman Makelaars.

Hornman Makelaars: specialist in taxaties. Van eengezinswoning tot exclusief landgoed.


Vastgoedbeleggingen
Denkt u erover om in vastgoed te beleggen? In de huidige rentemarkt kan dat een rendabel alternatief zijn. Maar wat zijn geschikte objecten, nu en in de toekomst? Wat komt er allemaal kijken bij de aankoop en exploitatie? Hornman Makelaars adviseert en begeleidt al jaren vele particuliere (en bedrijfsmatige) beleggers op het gebied van vastgoedbeleggingen. Wij kennen de juiste ingangen en bereiken met onze zakelijke aanpak snel resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent welkom voor een oriënterend gesprek!

Bedrijfsmatig

·         Verzorgen van bedrijfstaxaties (o.a. FGH-taxaties)
·         Verkoop en verhuur van bedrijfsobjecten
·         Verkoop en aankoop van vastgoedbeleggingen
·         Vastgoedadvies
 
Verzorgen van bedrijfstaxaties
Hornman Makelaars is een regionale én landelijke specialist op het gebied van bedrijfstaxaties. Tot onze klantenkring behoren bedrijven uit uiteenlopende sectoren, van klein- tot grootbedrijf. Ook vastgoedfondsen, banken en projectontwikkelaars maken gebruik van onze diensten. Zo zijn we één van de drie geselecteerde taxateurs van FGH in Zuid-Nederland. U mag rekenen op onze nauwkeurige taxatie en heldere rapporten.
 
Hornman Makelaars is taxateur van FGH in Zuid-Nederland.
 
 
Verkoop en verhuur van bedrijfsobjecten
Locatiekeuze, investeringsbeslissingen, onderhandelingen, taxaties. De verkoop en verhuur van bedrijfsobjecten vragen om een gespecialiseerd makelaar met uitstekende kennis van zaken. In Hornman Makelaars vindt u een gerenommeerde partner die u deskundig adviseert over alle voorkomende zaken op dit gebied.
 
Verkoop en verhuur van bedrijfsobjecten vragen om een gespecialiseerd makelaar.
 
 
Verkoop en aankoop van vastgoedbeleggingen
Een mogelijk rendabel alternatief in de huidige rentemarkt: vastgoedbeleggingen. Hornman Makelaars biedt u niet alleen deskundige advisering, we beschikken ook over een breed landelijk netwerk van verkopers en kopers van vastgoedbeleggingen. We hebben zowel contacten met particuliere als eindbeleggers en bemiddelen graag om te komen tot een succesvol resultaat.
 
Hornman Makelaars heeft een breed landelijk netwerk voor vastgoedbeleggingen.
 
  
Vastgoedadvies
Succesvolle projectontwikkeling vergt een gedegen vooronderzoek. Hornman Makelaars geeft u onafhankelijk advies over locatiekeuze, investeringsbeslissingen, herontwikkeling en ontwikkeling van nieuwe locaties. Gebaseerd op taxaties, rendementsanalyses en marktonderzoeken. Tegen een fixed fee of uurtarief, altijd helder én eerlijk.


Een helder, onafhankelijk en eerlijk vastgoedadvies? We vertellen u er graag meer over .

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]