Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Op toplocatie in het centrum van Prinsenbeek gelegen stijlvol en zeer royaal winkelpand.

Op toplocatie in het centrum van Prinsenbeek gelegen stijlvol en zeer royaal winkelpand. De winkelruimte ziet er uitstekend uit en is momenteel in gebruik bij Paro mode. I.v.m. het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de ondernemer wordt de exploitatie van de winkel en het onroerend goed te koop aangeboden. In de directe omgeving bevinden zich winkels, zakelijke dienstverleners en de gezellige markt van Prinsenbeek met terrassen en Horeca.

Algemeen

Deze in het winkelcentrum van Prinsenbeek gelegen stijlvolle winkelruimte is te koop. De winkel heeft een oppervlakte van 140 m² en is o.a. voorzien van winkelinrichting, rolluiken, alarminstallatie en een ruime pantry. De winkel is onderdeel van een kleinschalig appartementen complex. Aan de achterzijde van de winkel is een afgesloten buitenruimte. Tegenover de winkel bevinden zich gratis parkeerplaatsen evenals zo ook op de markt van Prinsenbeek.

Paro Mode is een exclusieve dames modezaak en is een begrip in Prinsenbeek en omstreken. Sinds jaar en dag is Paro Mode een succesvolle onderneming met een groot en trouw klantenbestand.

In de nabije omgeving van de winkel bevinden zich o.a. kledingwinkels, schoenenwinkels, een groente winkel, een slager, schoonheidssalons, een fotograaf, kapperszaken en zakelijke dienstverleners. Op 100 meter ligt de markt van Prinsenbeek met een groot winkelaanbod, levendige horeca en veel gratis parkeerruimte.

Prinsenbeek is een sfeervolle plaats met ondernemersgeest en telt momenteel circa 12.000 inwoners. Het naastgelegen stadsdeel “Haagse Beemden” (ca. 30.000 inwoners) maakt veelvuldig gebruik van de faciliteiten die Prinsenbeek heeft te bieden. Het is een dynamisch maar ook gezellige plaats ten westen van de A16 en de HSL dichtbij. Prinsenbeek maakt deel uit van de gemeente Breda . Er is een station (Breda-Prinsenbeek). Strategisch ideaal gesitueerd.

Indeling/begane grond

Winkelruimte / commerciële ruimte:
De ruimte is vrij indeelbaar en heeft een oppervlakte van circa 140 m² en is gelegen op de begane grond.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van:
- scheidingswanden;
- glad afgewerkte plafonds;
- winkelinrichting;
- verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels CV;
- airco-installatie;
- alarminstallatie;
- rolluik;
- toilet;
- pantry.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]