Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

Te koop BOUWKAVEL

Bouwkavel voor de ontwikkeling van een maatschappelijk gebouw in een woonwijk, nabij scholen, winkelcentrum en dichtbij uitvalswegen naar Utrecht en Eindhoven.

Het perceel lijkt ook geschikt voor woningbouw (studio's/ appartementen). Hiervoor dient de bestemming te worden gewijzigd.

Algemeen

De afmetingen van het perceel bedragen ca. 38 m² X ca. 19 meter, de oppervlakte is 715m² en de bestemming is op dit moment maatschappelijke doeleinden. De bouwlocatie ligt in het hart van Breda Noord, om de hoek bij het grote winkelcentrum; De Hoge Vught. Kortom volop mogelijkheden in een grote woonwijk als Breda Noord.

Kadastrale gegevens:
Breda G 7185
Bestemmingsplan: maatschappelijke doeleinden.

De bouwgrond ligt achter het gebouw aan de Molstraat 36 te Breda maar is ook goed bereikbaar via de Nieuwpoortstraat.

De kavel ligt midden in de woonwijk Hoge Vught. Maar in de directe omgeving is er ook een mix van detailhandel (o.a. Albert Heijn), horeca en onderwijs. Verder is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De ligging vlak bij de noordelijke rondweg van Breda is ideaal zowel t.o.v. het centrum van Breda (10 min per fiets), als wel t.o.v. de verschillende snelwegen rond Breda. Zowel de A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de A27 (Breda/Utrecht) zijn binnen enkele minuten per auto te bereiken.


Algemeen:

- Het bestemmingsplan geeft de volgende bestemmingen aan: Maatschappelijke doeleinden;
- Kadastrale aanduiding: Breda G 7185;
- Basisschool en voortgezet onderwijs liggen op loopafstand, evenals een winkelcentrum met een groot en divers winkelaanbod;
- Sportvoorzieningen in de directe omgeving;
- Snelle aansluiting op de snelweg richting Rotterdam, Roosendaal, Antwerpen, Utrecht en Eindhoven;
- We nodigen u van harte uit om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor dit perceel!


De vermelde informatie is van algemene aard en is informatief bedoeld. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]