Foto 1/19
Foto 2/19
Foto 3/19
Foto 4/19
Foto 5/19
Foto 6/19
Foto 7/19
Foto 8/19
Foto 9/19
Foto 10/19
Foto 11/19
Foto 12/19
Foto 13/19
Foto 14/19
Foto 15/19
Foto 16/19
Foto 17/19
Foto 18/19
Foto 19/19

Omschrijving

Moderne en representatieve half vrijstaande kantoorvilla met 7 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Algemeen

Deze moderne en representatieve half vrijstaande kantoorvilla met 7 parkeerplaatsen op eigen terrein is gelegen op een toplocatie. Het gebouw bevindt zich op het hoogwaardige kantorenpark “Europark” strategisch perfect gelegen aan de afrit van de A27 is goed bereikbaar en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. De villa heeft 7 kantoor/vergaderkamers, een ontvangstruimte , een luxe keuken en sanitair. De kantoren zijn licht, ruim, uitstekend afgewerkt en goed geïsoleerd. Het complex bevindt zich centraal t.o.v. A27, A59 en dichtbij Breda, Tilburg maar ook centraal t.o.v. Rotterdam en Antwerpen.

Het kantorenpark is ruim en modern opgezet en zorgt daarmee voor een dynamische en professionele uitstraling. De sfeervolle binnenstad van Oosterhout is binnen enkele minuten bereikbaar. Andere gebruikers van het kantorenpark zijn o.a. Easyflex, PMC Europark, de Politie en DRV accountants. Het object is uitstekend geïsoleerd en is voorzien vaan een energielabel A.

Indeling

Indeling:
Hal/entree, ontvangstruimte met tegelvloer, toilet met fontein, meterkast, royaal kantoor (circa 30 m²) met archiefruimte en een moderne open keuken met oa een vaatwasser, een spoelbak, een combioven/magnetron en een koelkast. Vergader/conferentiezaal met een oppervlakte van circa 40 m².

Verdieping:

Hal met toegang tot toilet met fontein, ruimte met opstelling van de Hr combiketel.
Op deze verdieping bevinden zich 4 kantoorruimten waarvan één met toegang tot een archief/serverruimte. Tevens een vergaderkamer met een oppervlakte van circa. 16 m².

7 eigen parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Algemeen

• Het object is voorzien van onderhoudsvrije kunststof/aluminium kozijnen met isolatieglas;
• Het gebouw is voorzien van centrale verwarming middels een HR combiketel;
• Serverruimte;
• Het complex is voorzien van krachtstroom;
• De kantoren zijn voorzien van airco units;
• 7 Parkeerplaatsen;
• Twee volledig ingerichte toiletgroepen en nog een apart toilet;
• Moderne keuken met inbouwapparatuur;
• Een groot gedeelte van inventaris en de op maat gemaakte meubelen is over te nemen;
• Alarminstallatie en WIFI.

Naam aanduiding bij het gebouw is mogelijk waardoor er een geheel eigen en zichtbare locatie kan
worden gerealiseerd.

Overige bepalingen
- de kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper
- voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van ROZ. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Deze informatieverstrekking is vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]