Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Omschrijving

Deze door Grosfeld architecten ontwikkelde kantoorruimte met bedrijfshal zijn energiezuinig, hebben een representatieve, moderne uitstraling, zijn, instapklaar en gelegen op het bedrijventerrein Achter Emer.

Het gebouw bestaat uit een grote bedrijfsruimte (zeer geschikt voor opslag/productie) en kantoorruimtes verdeeld over 2 verdiepingen. Beschikt over eigen parkeerplaatsen.

De bedrijfsruimte, van 441 m² is een ruimte zonder obstakels en met een overheaddeur aan de achterzijde. De bedrijfsruimte heeft een glad gevlinderde betonvloer, heeft een overspanning van 7 meter, een overheaddeur (4 m bij 4,5 m) met een loopdeur, een aparte wasbak, industriële heater, en energiezuinige verlichting.

Aan de voorzijde bevindt zich het kantoor gedeelte bestaande uit 2 verdiepingen, met een glazen pui, heeft een moderne uitstaling, voorzien van een systeemplafond met lichtarmaturen, een laminaat vloer en is voorzien van airco. De oppervlakte van beide verdiepingen is ca. 89 m² (samen ca. 178 m²).

Tevens bevindt zich hier de toiletten (2), de meters voor de nutsvoorziening met krachtstroom en een pantry op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich een keuken en een badkamer.

Het object is onder andere voorzien van
Kantoor
- Systeemplafond met lichtarmaturen;
- Airco;
- CV installatie met radiatoren;
- 2 x toilet;
- Pantry en een keuken;
- Badkamer;
- Eigen meters voor nutsvoorzieningen.

Bedrijfsruimte
- Gevlinderde betonvloer;
- Overheaddeur;
- Energiezuinige verlichting;
- Heater
- Krachtstroom.

Buiten
- Parkeerplaatsen;
- terras (begane grond)/balkon (1ste verdieping).

Locatie
Het complex bevindt zich op het bedrijventerrein Achter Emer in Breda. Dit is een gedifferentieerd hoogwaardig bedrijventerrein bestemd voor groothandelsactiviteiten, distributie, lichte industrie en logistieke bedrijven. Het ligt strategisch zeer gunstig tegenover de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. De A27 richting Utrecht en de A59 richting Tilburg en Den Bosch.
Breda is een logistiek centrum met veel logistieke kennis, verschillende MBO en HBO scholengemeenschappen en een aantrekkelijk ondernemers klimaat.

Op bedrijventerrein Achter Emer is een zogenaamde BIZ-regeling van toepassing. Door middel van deze regeling wordt grip gehouden op de uitstraling van het terrein en worden zaken als openbaar groen, straatmeubilair en een collectieve bewaking centraal geregeld.

Bestemmingsplan
Het pand heeft als bestemming ‘Bedrijventerrein’. Dit betekent in dit geval dat bedrijven in milieucategorieën 1 t/m 3 zich er mogen vestigen. Voor meer informatie zie Ruimtelijkeplannen.nl.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]