Luxe kantoor in Breda
Foto 1/11 - Luxe kantoor in Breda
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Representatief eigentijds kantoor op de 1ste verdieping met o.a. diverse kantoor- en vergaderkamers

Representatief eigentijds kantoor op de 1ste verdieping met o.a. diverse kantoor- en vergaderkamers, een moderne keuken, een magazijn en 3 eigen parkeerplaatsen. Totale oppervlakte 144 m². Door de grote glazen pui is er veel daglicht. Het pand is gesitueerd een doorgaande weg in Breda; op zichtlocatie! Het bedrijventerrein Heilaar-Noord is een modern en strategisch gunstig gelegen bedrijventerrein vlakbij de snelwegen A16 en A58, de woonboulevard, Stada stores en bedrijven als Aartsen Fruit, Ikea, Nouwens Transport en het centrum van Breda.

Parkeren
Op eigen terrein zijn drie exclusieve parkeerplaatsen gelegen. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse mogelijkheden voor vrij parkeren.

Het complex bevindt zich op het bedrijventerrein Heilaar-Noord in Breda. Breda ligt strategisch zeer gunstig tegen over de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. De A27 richting Utrecht. De A59richting Den Bosch en de A58 Bergen op zoom en Tilburg en Eindhoven.
Breda is een logistiek centrum met veel logistieke kennis, verschillende opleidingen en een aantrekkelijk ondernemers klimaat.

Indeling

Via een centrale entree is, middels de lift en de trap, de galerij aan de achterzijde bereikbaar. Vanuit deze galerij is de kantoorruimte bereikbaar. De unit heeft de navolgende indeling:
Entree met meterkast en toegang tot toilet en werkkast; ontvangstruimte met balie; doorgang met aansluitend spreekkamer, keuken en magazijnruimte met aansluitingen voor patchkast; grote kantoorruimte aan de voorzijde. Door de glazen puien aan de voor-en achterzijde geeft het geheel een ruimtelijke beleving.

Het object is onder andere voorzien van:
- systeemplafonds met LED-verlichting;
- tegelvloer in entree en vloerbedekking in kantoren;
- ontvangstbalie;
- verwarming middels radiatoren;
- koeling via airco-units
- keuken met onder meer een vaatwasser en koelkast;
- toilet;
- kabelgoten voorzien van electra- en databekabeling;
- intercominstallatie.

Voor een afspraak, contracten, voorwaarden en nadere details maken wij graag een afspraak.


Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Servicekosten
De servicekosten worden in onderling overleg tussen huurder en verhuurder vastgesteld.

Huurtermijn
5 jaren en 5 verlengingsjaren, korter in onderling overleg vast te stellen.

Energielabel
Verhuurder draagt zorg voor het aanleveren van een energielabel.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.


We nodigen u van harte uit deze unieke bedrijfsruimte te bezichtigen! wij kunnen u dan over de overige details informeren.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]