Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Moderne en representatieve kantoorruimte te huur op bedrijventerrein Minervum Breda. Begane grond.

Moderne en representatieve kantoorruimte te huur op bedrijventerrein Minervum Breda. De kantrtoorruimte, met 2 aparte ruimtes is gelegen op de begane gronden is licht, ruim en uitstekend afgewerkt. Het kantoor is bevindt zich dicht bij de A27, A58 en zowel bij de zuidelijke als de noordelijke rondweg van Breda. Bedrijven als Amgen en Abott bevinden zich in de directe omgeving als ook het evenementen terrein Breepark.

Algemeen

Het bedrijfsgebouw is in 2003 opgeleverd. In het object zijn meerdere bedrijven gevestigd. De kantoorruimten zijn volledig zelfstandig met eigen entree en beveiliging. De ruimte is verdeeld in twee kamers beiden met een toilet en pantry met vaatwasser en koelkast.

Het complex bevindt op een goed bereikbare locatie op bedrijvenpark "Hoogeind" met een directe aansluiting op de A27. Breda ligt strategisch zeer gunstig t.o.v. de A58 richting Tilburg en Eindhoven, de A27 richting Utrecht, de A59 richting Den Bosch en de A16 richting Rotterdam en Antwerpen.
Breda heeft een aantrekkelijk ondernemers klimaat. Op het bedrijventerrein een hotel, lunchmogelijkheden en een kinderdagverblijf,

Kantoorruimten:
De ruimte heeft een oppervlakte van circa 85 m² en bestaat uit 2 kantoorruimtes, een pantry, toilet, een trapkast en een hal.

Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van (servicekosten):

• Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
• Verwarming- en koelingssysteem;
• Parkeerplaatsen;
• Toilet;
• Pantry met keukenblok;
• Terras met buitenruimte;
• Alarminstallatie en WIFI;
• BIZ-bijdrage, onderhoud installaties en glasverzekering;
• Glasbewassing buitenzijde, terrein en tuinonderhoud.
Naam aanduiding op het gebouw is mogelijk waardoor er een geheel eigen en zichtbare locatie kan
worden gerealiseerd.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperiode: in overleg.
Kortere huurtermijnen zijn in overleg mogelijk.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de eigenaar te worden voldaan ( € 300,-- pm).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

Contract
Standaard R.O.Z. contract.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]