Foto 1/6
Foto 2/6
Foto 3/6
Foto 4/6
Foto 5/6
Foto 6/6

Omschrijving

Representatief, modern bedrijfsobject gelegen op een strategische gunstige locatie tegenover water op bedrijventerrein “Krogten” .

Representatief, modern bedrijfsobject gelegen op een strategische gunstige locatie tegenover water op bedrijventerrein “Krogten” in Breda noord. Dit is een gedifferentieerd bedrijventerrein bestemd voor groothandelsactiviteiten, distributie, lichte industrie en logistieke bedrijven. Breda is een logistiek centrum met veel logistieke kennis, verschillende MBO en HBO scholengemeenschappen en een aantrekkelijk ondernemers klimaat.

Het object bevindt zich centraal gelegen t.o.v. Breda Centrum, Terheijden en de wijk Hoge Vught (Breda). De noordelijke rondweg, de A59, de A16 en de A27 zijn binnen enkele auto minuten bereikbaar.


Indeling

Het object bestaat uit een open loods van ca 490 m² (BVO) met een vrije hoogte van circa 6.5 meter. Het is een stalen spant constructie met 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren.

Het object is onder andere voorzien van:

- Krachtstroom;
- Spoelbak;
- Voorbereiding voor een toilet;
- 2 x elektrische overheaddeuren;
- Parkeerplaatsen.


Bestemmingsplan
Het pand heeft als bestemming ‘Bedrijventerrein’. Dit betekent in dit geval dat bedrijven in milieucategorieën 1 t/m 3 zich er mogen vestigen. Voor meer informatie zie Ruimtelijkeplannen.nl.


Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperiode wordt in onderling overleg vastgesteld.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water, elektra en internetaansluiting (via ADSL) zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]