Foto 1/5
Foto 2/5
Foto 3/5
Foto 4/5
Foto 5/5

Omschrijving

Op zichtlocatie in het centrum van Prinsenbeek commerciële ruimte te huur.

Recent geheel gerenoveerde commerciële ruimte in het gezellige dorpscentrum van Prinsenbeek. Op representatieve locatie met parkeerruimte (kort parkeren) voor de deur en verder volop gratis parkeerruimte om de hoek (op de vernieuwde markt).
De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van circa 40 m2.

Algemeen

Het pand wordt gerenoveerd opgeleverd. Dit biedt legio kansen en mogelijkheden, de ruimte is nog gedeeltelijk vrij indeelbaar en heeft goede etalagemogelijkheden. Op deze locatie is het bestemmingsplan centrumdoeleinden van toepassing. De mogelijkheden voor dit pand zijn dus zeer divers. Van een commerciële functie, tot dienstverlening, een winkelpand, kantoor of een praktijkruimte behoren tot de mogelijkheden op deze prominente locatie.

Prinsenbeek is een sfeervolle plaats direct gelegen aan de A16 richting Rotterdam en Antwerpen en maakt deel uit van de Gemeente Breda. Er is een NS-station (Breda-Prinsenbeek). Strategisch ideaal gesitueerd. Het is een dynamische plaats en telt momenteel circa 11.000 inwoners. Bewoners van het naastgelegen stadsdeel “Haagse Beemden” (ca. 30.000 inwoners) maakt veelvuldig gebruik van de faciliteiten die Prinsenbeek heeft te bieden.
In de omgeving van de winkel/commerciële ruimte bevinden zich gratis parkeerplaatsen en het goed bezocht centrum met o.a. supermarkten, twee bakkers, kledingzaken, kappers en een divers overige winkelaanbod; het is een regionale trekker.

Aanvaarding / Huurperiode:
Per direct/huurperiode in overleg.

Indexering:
Jaarlijks, op basis maandprijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100) dan wel meest recente tijdsbasis gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Huurcontract:
Model ROZ ( Raad voor Onroerende Zaken).


We nodigen u van harte uit deze commerciële ruimte te bezichtigen! wij kunnen u dan over de overige details informeren.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]