Foto 1/20
Foto 2/20
Foto 3/20
Foto 4/20
Foto 5/20
Foto 6/20
Foto 7/20
Foto 8/20
Foto 9/20
Foto 10/20
Foto 11/20
Foto 12/20
Foto 13/20
Foto 14/20
Foto 15/20
Foto 16/20
Foto 17/20
Foto 18/20
Foto 19/20
Foto 20/20

Omschrijving

In het centrum van Chaam is deze fraaie commerciële ruimte beschikbaar.

Aan de doorgaande weg in het centrum van Chaam is deze commerciële ruimte beschikbaar. Momenteel is hier De ACHT Tweewielers allround bedrijf gevestigd, dat zich specialiseert in de verkoop, het onderhoud en de verhuur van tweewielers. Vanwege de sterke groei van het bedrijf gaan zij verhuizen naar een nieuwe locatie in Chaam.

Het pand is gelegen aan de drukke doorgaande weg, de N639, met dagelijks ca. 11.000 voertuigbewegingen. Het is dus werkelijk een ideale zichtlocatie.

Chaam gelegen in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau is een levendig actief dorp met meer dan 4.000 inwoners. In de zomer verblijven in de omgeving van Chaam meer dan 20.000 toeristen. Door de ligging is Chaam voor het bedrijfsleven een aantrekkelijke vestigingsplaats waardoor hier een aantal grote winkelbedrijven zich gevestigd hebben die een regionale functie vervullen. Zo zijn er onder andere de ACTION, LIDL, Kruidvat, COOP, Bristol, Hubo, Het Looiershuis Interieurs, Groen Verwarmen en De ACHT Tweewielers gevestigd. Daarnaast zijn er diverse winkels, zoals een bakker, bloemenzaak, cadeauwinkel, schoenenwinkel etc.. Ook is er een ruim horeca aanbod.
Chaam is een zogenaamde *Cittaslow gemeente.

Perceeloppervlakte: Ca. 528 m²
Oppervlak commerciële ruimte/winkel: Ca. 175 m²
Oppervlak werkplaats/opslagruimte: Ca. 103 m²
Buitenruimte: Ca. 250 m²
Aanvaarding: In onderling overleg

Commerciële ruimte/winkel
Het pand is enkele jaren geleden geheel gemoderniseerd, zodat het een moderne lichte uitstraling heeft. De commerciële ruimte/winkel bestaat uit drie nagenoeg gelijkwaardige ruimtes met ieder grote etalage ramen en heeft in totaal een oppervlak van ca. 175 m². Aan de achterzijde is over de gehele breedte een ruimte die de drie units met elkaar verbindt. Hier staat momenteel een balie. De vloeren zijn deels voorzien van grote grijze tegels of van een laminaat met houtlook. De plafonds zijn afgewerkt met systeemplaten welke zijn voorzien van verlichtingsarmaturen. De wanden zijn over het algemeen strak gestuct maar momenteel voorzien van decoratieve foto’s, stellages en rekken. Uiteraard kan dit aangepast worden naar de wensen van de nieuwe huurder.

Aan de voorzijde en aan de zijkant zijn de toegangsdeuren naar de commerciële/winkelruimtes. In de commerciële ruimte/winkel zijn een tweetal moderne toiletten met fonteintjes.

Achter de commerciële ruimte/winkel is er een kantine/keuken gelegen van ca. 16 m². Ook deze ruimte is voorzien van grote grijze tegels, een systeemplafond en strakke wanden.

Werkplaats/opslagruimte
Aan de achterzijde zijn de werkplaats en de opslagruimte(s) gelegen met een totaaloppervlak van ca. 103 m². Deze zijn verdeeld over een viertal aparte ruimtes, waarvan de laatste drie een brede garage kanteldeur hebben. Deze drie ruimtes zijn ook voorzien van een systeemplafond. De voorste ruimte wordt nu gebruikt als werkplaats en heeft een gestuct plafond.

Buitenterrein
Zowel aan de voorzijde, zijkant en achterkant ligt het buitenterrein van (totaal) ca. 250 m². Aan de voorkant is het terrein te gebruiken voor het etaleren, presenteren van producten of andere reclame uitingen. De zijkant is afsluitbaar middels de dubbele stalen poort. Deze ruimte kan gebruikt worden voor het parkeren van auto’s maar is ook de ontsluiting naar het achter terrein. Achter het pand is er nog een ruim buitenterrein beschikbaar voor het parkeren van auto’s of opslag van goederen. Het buitenterrein is voorzien van een viertal camera’s.

Technische installatie
Het pand wordt verwarmt middels een CV-installatie van het merk NEFIT. De groepenkast heeft een hoofdschakelaar, een drietal aardlekschakelaars, een twaalftal lichtgroepen en drie krachtgroepen. Er is een alarminstallatie aanwezig. In Chaam wordt momenteel een glasvezelnetwerk voor een snel internet geïnstalleerd en zal eind dit jaar operationeel zijn. Het pand kan dus aangesloten worden op het glasvezelnet.

Zie jij mogelijkheden voor jouw bedrijf?

DEELHUUR MOGELIJK
Het is mogelijk om een deel van de totale ruimtes (commerciële ruimtes – werkplaats – opslag) te huren. Zie plattegrond en onderstaand schema.

Omschrijving Oppervlak Prijs per maand
Commerciële ruimte 1 ca. 42 m² € 800
Commerciële ruimte 2 ca. 27 m² € 500
Commerciële ruimte 3 ca. 32 m² € 600
Werkplaats/opslag 1 ca. 17 m² € 175
Werkplaats/opslag 2 ca. 19 m² € 190
Werkplaats/opslag 3 ca. 22 m² € 225
Werkplaats/opslag 4 ca. 46 m² € 480
Huur van een combinatie van bovenstaande ruimtes is mogelijk. Bij de commerciële ruimtes is het gezamenlijk gebruik van de achterste ruimte en kantine inbegrepen. Er zal een partij aangesteld worden als hoofdhuurder. Het buitenterrein zal naar rato van het gehuurde oppervlak beschikbaar zijn. Overige condities in overleg.

Het geheel is tot eind 2025 te huur voor een totaalprijs van € 1.950.

Al de prijzen zijn exclusief BTW en gas, water, elektra en data.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan ‘Kom Chaam 2015’ geldt hier en op deze locatie is de bestemming ‘Detailhandel’ en ‘Kantoor’ van toepassing. Mogelijk is met ontheffing van de gemeente Alphen-Chaam hier ook ‘Publieksgerichte dienstverlening’ en ‘Maatschappelijke voorzieningen’ mogelijk. Dit zal echter nog wel nagevraagd dienen te worden bij de gemeente.

Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen wij graag naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl of naar de gemeente Alphen-Chaam.

Kenmerken
Het pand is enkele jaren geleden geheel gemoderniseerd.
Het object gelegen aan een drukke doorgaande weg.
Per dag meer dan 11.000 voertuigen passeren hier.
Heeft de bestemming ‘Detailhandel’, ‘Kantoor’ wat veel mogelijkheden biedt.
Eventuele andere functies eventueel via ontheffing gemeente.
Winkels in Chaam hebben een regionale functie.
Grote etalages langs doorgaande weg.
Frontbreedte van ruim 18 meter langs openbare weg.
Groot magazijn/werkplaats.
Groot buitenterrein.
Aanvaarding in overleg.

Chaam
Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod en vervult hierin een regionale functie. Er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen en werken in Chaam!

In collegiale verhuur met Thuiz Makelaardij in Chaam.

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]