Foto 1/9
Foto 2/9
Foto 3/9
Foto 4/9
Foto 5/9
Foto 6/9
Foto 7/9
Foto 8/9
Foto 9/9

Omschrijving

Goed geïsoleerde bedrijfsruimte met vloerverwarming op mooie locatie in Chaam.

Aan de doorgaande weg, Bredaseweg 28 in Chaam, achter de winkel van Berg & Berg De Stoffeerder is er een bedrijfsruimte te huur met 2 parkeerplaatsen.

Oppervlak bedrijfsruimte: Ca. 90 m²
Buitenterrein: 2 parkeerplaatsen, meerdere bespreekbaar
Aanvaarding: In onderling overleg

Bedrijfsruimte
Het pand is gelegen achter de winkel van Berg & Berg De Stoffeerder aan de Bredaseweg 28 in Chaam. Via de oprit rechts van de winkel is het achterterrein bereikbaar. Het achterterrein is toegankelijk voor vrachtwagens. Op het achterterrein zijn diverse parkeerplaatsen, waarvan er twee beschikbaar zijn voor de bedrijfsruimte. Meerdere parkeerplaatsen is eventueel bespreekbaar.

Via het achterterrein is de bedrijfsruimte bereikbaar. Het betreft een ruimt van ca. 16.00 x 5.60 m (oppervlak ca. 90 m²). In de achterwand is er een overheaddeur aanwezig met een hoogte van ca. 3.40 m en een breedte van ca. 3.50. De deur is elektrisch bedienbaar. Er is aan de achterkant ook een loopdeur. De ruimte is geheel geïsoleerd, inclusief de overheaddeur.

De vloer is gevlinderd en voorzien van vloerverwarming. De vrije hoogte onder de stalen balken is ca. 3.68 m. Achter in de ruimte is een toilet en is er een keukenblok opgesteld.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan ‘Kom Chaam 2015’ geldt hier en op deze locatie is de bestemming ‘Detailhandel’ van toepassing.

Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen wij graag naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl of naar de gemeente Alphen-Chaam.

Kenmerken
o Het pand is geheel geïsoleerd.
o Vloerverwarming.
o Zelfstandige unit met eigen toilet en pantry.
o Goede ontsluiting.
o Heeft de bestemming ‘Detailhandel’.
o Inclusief 2 parkeerplaatsen, meerdere bespreekbaar.
o Groot buitenterrein.
o Aanvaarding in overleg.

In collegiale verhuur met Thuiz Makelaardij in Chaam.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]