Bedrijfspand te huur Schapendreef 3 te Breda
Foto 1/14 - Bedrijfspand te huur Schapendreef 3 te Breda
Foto 2/14
Foto 3/14
Foto 4/14
Foto 5/14
Foto 6/14
Foto 7/14
Foto 8/14
Foto 9/14
Foto 10/14
Foto 11/14
Foto 12/14
Foto 13/14
Foto 14/14

Omschrijving

Represtatief bedrijfsobject.

Deze door Grosfeld architecten ontwikkelde kantoorruimtes met bedrijfshal zijn energiezuinig, hebben een representatieve, moderne uitstraling, zijn, instapklaar en gelegen op het bedrijventerrein Achter Emer. Het gebouw bestaat uit een grote bedrijfsruimte (zeer geschikt voor opslag/productie) en kantoorruimtes verdeeld over 2 verdiepingen.

De bedrijfsruimte, van 441 m² is een ruimte zonder obstakels en met een overheaddeur aan de achterzijde. Beschikt over eigen parkeerplaatsen. Het bedrijventerrein is gunstig gelegen t.o.v. de A59 en de A16.

Aan de voorzijde bevindt zich het kantoor gedeelte bestaande uit 2 verdiepingen, met een glazen pui, heeft een moderne uitstaling, voorzien van een systeemplafond met lichtarmaturen, een laminaat vloer en is voorzien van airco. De oppervlakte van beide verdiepingen is ca. 89 m² (samen ca. 178 m²). Tevens bevindt zich hier de toiletten (2), de meters voor de nutsvoorziening met krachtstroom en een pantry.

De bedrijfsruimte heeft een glad gevlinderde betonvloer, heeft een overspanning van 7 meter, een overheaddeur (4 m bij 4,5 m) met een loopdeur, een aparte wasbak, industriële heater, en energiezuinige verlichting.

Het object is onder andere voorzien van
Kantoor
- Systeemplafond met lichtarmaturen;
- Airco;
- CV installatie met radiatoren;
- 2 x toilet;
- Pantry.
- Eigen meters voor nutsvoorzieningen;

Bedrijfsruimte
- Gevlinderde betonvloer;
- Overheaddeur;
- Energiezuinige verlichting;
- Iheater
- Aparte wasbak in de bedrijfsruimte;
- Krachtstroom;
- Parkeerplaatsen.Locatie
Het complex bevindt zich op het bedrijventerrein Achter Emer in Breda. Dit is een gedifferentieerd hoogwaardig bedrijventerrein bestemd voor groothandelsactiviteiten, distributie, lichte industrie en logistieke bedrijven. Het ligt strategisch zeer gunstig tegenover de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. De A27 richting Utrecht en de A59 richting Tilburg en Den Bosch.
Breda is een logistiek centrum met veel logistieke kennis, verschillende MBO en HBO scholengemeenschappen en een aantrekkelijk ondernemers klimaat.

Op bedrijventerrein AchterEmer is een zogenaamde BIZ-regeling van toepassing. Door middel van deze regeling wordt grip gehouden op de uitstraling van het terrein en worden zaken als openbaar groen, straatmeubilair en een collectieve bewaking centraal geregeld.

Bestemmingsplan
Het pand heeft als bestemming ‘Bedrijventerrein’. Dit betekent in dit geval dat bedrijven in milieucategorieën 1 t/m 3 zich er mogen vestigen. Voor meer informatie zie Ruimtelijkeplannen.nl.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
In overleg.

Koop is ook mogelijk.

Koopsom: € 465.000,-- k.k.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan of op basis van nacalculatie en de eigenaar te worden voldaan.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

Contract
Standaard R.O.Z. contract.

Voor een afspraak, contracten, voorwaarden en nadere details maken wij graag een afspraak.


Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]