Foto 1/31
Foto 2/31
Foto 3/31
Foto 4/31
Foto 5/31
Foto 6/31
Foto 7/31
Foto 8/31
Foto 9/31
Foto 10/31
Foto 11/31
Foto 12/31
Foto 13/31
Foto 14/31
Foto 15/31
Foto 16/31
Foto 17/31
Foto 18/31
Foto 19/31
Foto 20/31
Foto 21/31
Foto 22/31
Foto 23/31
Foto 24/31
Foto 25/31
Foto 26/31
Foto 27/31
Foto 28/31
Foto 29/31
Foto 30/31
Foto 31/31

Omschrijving

Op een fraaie landelijke locatie op een perceel van ruim 2 hectare is dit schitterende domein met tal van mogelijkheden gesitueerd. Wonen, werken en recreëren op één perceel! Ideaal voor paardenliefhe


Bouwjaar: 1978 en 1989
Perceeloppervlakte: 22.035 m²
Woonoppervlaktewoning : 180 m²
Inhoud: 625 m3
Aanleunwoning: 84 m²
Loodsen: 288 m² en 204 m², totaal 492 m²
Paardenstal: 128 m²

Op een fraaie landelijke locatie op een perceel van ruim 2 hectare is dit schitterende domein met tal van mogelijkheden gesitueerd. Wonen, werken en recreëren op één perceel! Ideaal voor paardenliefhebbers.

Op het perceel mogen een aantal verblijfsrecreatieve woningen worden gebouwd.
Op het perceel bevinden zich een vrijstaande woning, een aanleunwoning, twee loodsen, stallen, tuin, weiland en een boomgaard gesitueerd.

Centraal en goede bereikbaarheid t.o.v. Antwerpen, Breda en Rotterdam. Dit object biedt vele mogelijkheden door de ruimte en de diversiteit aan opstallen. Ideaal voor paardenliefhebbers of voor een combinatie van wonen en werken. Dubbele woning is ook een optie maar tevens zeer geschikt voor mensen die van ruimte, natuur en rust houden.

De locatie aan de rand van het dorp is strategisch gunstig doordat het dichtbij voorzieningen als winkels en scholen is gesitueerd maar ook doordat de aansluiting op de snelweg richting Breda en Roosendaal binnen een paar minuten is te bereiken. Het prachtige buitengebied met bossen, stiltegebieden en volop fiets- en wandelmogelijkheden is om de hoek!
Indien de voormalige stallen worden afgebroken is er een mogelijkheid om op het perceel woningen met een verblijfsrecreatieve bestemming te realiseren. (wij informeren u graag over de mogelijkheden).

Indeling Woning
Hal/entree met vide, meterkast, toegang tot ruime studeer/slaapkamer met parketvloer en prachtig uitzicht over de tuin, royale betegelde badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel.

Aansluitend de bijkeuken met toegang tot een toilet (vernieuwd in 2012) en een wastafel. Toegang tot de kelder op stahoogte (circa 12 m²). aparte ruimte met opstelling van de was apparatuur.
Sfeervolle zeer royale woonkeuken met een keuken in een hoekopstelling o.a voorzien van een heteluchtoven, een keramische kookplaat, een vaatwasser, een afzuigkap en een spoelbak. Vanuit de keuken toegang tot ruime woonkamer met parketvloer en een open haard. De keuken en woonkamer staan middels openslaande deuren met elkaar in verbinding.

Verdieping
Ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers, een bergruimte en een toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer. De riante ouderslaapkamer geeft toegang tot het balkon en heeft een directe toegang tot een inloopkast/bergruimte.. Royale bergruimte met opstelling van de CV ketel (huur).

Aanleunwoning
In 1989 is deze leuke zelfstandige woning in het bijgebouw gerealiseerd. Met een oppervlakte van circa 80 m² geschikt voor zeker twee personen en alles gelijkvloers.
Indeling

Hal/entree, slaapkamer, gezellige woonkamer met aansluitend de open keuken met apparatuur en toegang tot de tweede slaapkamer. Bijkeuken met toegang tot de badkamer met douchecabine en wastafel, toilet en bergruimte. Deze woning is voorzien van een aparte centrale verwarming en bergruimte.

Loodsen/stallen
De voormalige stallen hebben een totale oppervlakte van circa 400 m² en zijn thans in gebruik voor opslag. De loodsen zijn voorzien hoge toegangsdeuren. Het dak is gedekt met (asbesthoudend) eternietplaten.

Achter op het complex bevinden zich de paardenstallen met opslagmogelijkheden voor hooi en machines. De totale oppervlakte van deze stal bedraagt circa 130 m².

Tuin/weiland/boomgaard
Het perceel is een paradijs met een prachtig aangelegde siertuin, een weiland voor paarden, grasland, een boomgaard en volop parkeergelegenheid. Rust, privacy en ruimte!

Algemeen
• De woning is goed geïsoleerd middels vloer-, dak- en glasisolatie;
• HR combi ketel aanleunwoning (2006);
• In de 2015 zijn de woningen aan de buitenzijde geschilderd;
• Het perceel heeft een eigen oprijlaan;
• 900 m² bouwmogelijkheden (zie artist impression);
• De omgeving van Rucphen is prachtig, natuur, ruimte en volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning;
• We nodigen u van harte uit om deze royale sfeervolle woning te bezichtigen!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]