Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

Op toplocatie, in het Prinsenbeekse centrum, gelegen commerciële ruimte te huur.

Op toplocatie, in het Prinsenbeekse centrum, gelegen commerciële ruimte, waar detailhandel, kantoor en/of praktijk is toegestaan (de oude Primera). De ruimte is voorzien van een winkelinrichting, een aparte keuken, een toilet en ruim magazijn. In de nabije omgeving is veel gratis parkeergelegenheid en bevinden zich winkels, verschillende dienstverleners, kapperszaken en de gezellige markt van Prinsenbeek met terrassen en horecagelegenheden. Prinsenbeek is een dynamisch dorp aan de A16 strategisch gesitueerd t.o.v. Rotterdam, Breda, Tilburg en Antwerpen.

Huurprijs vanaf € 600,-- pm afhankelijk de ruimten die de kandidaat wil.

Algemeen

Het pand komt tijdelijk te huur. Dit biedt legio kansen en mogelijkheden, de winkelruimte is 43 m² groot en de winkelinrichting is nog aanwezig. Op deze locatie is het bestemmingsplan centrumdoeleinden van toepassing. De mogelijkheden voor dit pand zijn dus zeer divers. Van een commerciële functie, tot dienstverlening, een winkelpand, kantoor of een praktijkruimte behoren tot de mogelijkheden op deze prominente locatie. Te denken valt aan een winkel, uitzendbureau, fysiotherapie/medisch gerelateerd, sportwinkel etc. etc.
Goede etalagemogelijkheden.
Prinsenbeek is een sfeervolle plaats direct gelegen aan de A16 richting Rotterdam en Antwerpen en maakt deel uit van de Gemeente Breda. Er is een NS-station (Breda-Prinsenbeek). Strategisch ideaal gesitueerd. Het is een dynamische plaats en telt momenteel circa 12.000 inwoners. Bewoners van het naastgelegen stadsdeel “Haagse Beemden” (ca. 30.000 inwoners) maakt veelvuldig gebruik van de faciliteiten die Prinsenbeek heeft te bieden.
In de omgeving van de winkel/commerciële ruimte bevinden zich gratis parkeerplaatsen en het goed bezocht centrum met o.a. supermarkten, twee bakkers, kledingzaken, kappers en een divers overig winkelaanbod; het is een regionale trekker.


Indeling/begane grond

Winkelruimte/ commerciële ruimte:


Het object is onder andere voorzien van:
- Winkelruimte met winkelinrichting, 50 m²;
- magazijn 35 m²;
- keuken 15 m²;
- toilet.


Algemeen
- We nodigen u van harte uit deze commerciële ruimte te bezichtigen! Wij kunnen u dan over de overige details informeren.


Bestemming:
Detailhandel/praktijk/kantoor

Aanvaarding/ Huurperiode:
Per direct/huurperiode in overleg.

Indexering:
Jaarlijks, op basis maandprijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100) dan wel meest recente tijdsbasis gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Huurcontract:
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]