Foto 1/8
Foto 2/8
Foto 3/8
Foto 4/8
Foto 5/8
Foto 6/8
Foto 7/8
Foto 8/8

Omschrijving

Op toplocatie op één van de beste zichtlocaties van Prinsenbeek komt deze stijlvolle winkelruimte.

Op toplocatie op één van de beste zichtlocaties van Prinsenbeek komt deze stijlvolle winkelruimte te huur. De winkelruimte ziet er top uit en is momenteel verhuurd aan een bloemenzaak. In de directe omgeving is volop gratis parkeer gelegenheid. De winkel bevindt zich centraal tegenover de gezellige markt van Prinsenbeek met terrassen en Horeca gelegenheden.

De winkel heeft een oppervlakte van circa 100 m² en is o.a. voorzien van winkelinrichting, toilet, alarminstallatie en een ruime pantry. Sinds jaar en dag is in het pand bloemenhandel ’t Juffertje gevestigd en is gelegen in een karakteristiek hoekpand. Tegenover de winkel bevinden zich gratis parkeerplaatsen zo evenals op de markt van Prinsenbeek.

In de directe omgeving van de winkel bevinden zich o.a. een Primera, Hema, kledingwinkels, schoenenwinkels, , een slager, een bakker, kapperszaken en zakelijke dienstverleners. Op 100 meter ligt de markt van Prinsenbeek met een groot winkelaanbod, levendige horeca en veel gratis parkeerruimte.

Prinsenbeek is een sfeervolle plaats met ondernemersgeest en telt momenteel circa 10.700 inwoners. Het naastgelegen stadsdeel “Haagse Beemden” (ca. 30.000 inwoners) maakt veelvuldig gebruik van de faciliteiten die Prinsenbeek heeft te bieden. Het is een dynamisch maar ook gezellige plaats ten westen van de A16 en de HSL dichtbij. Prinsenbeek maakt deel uit van de gemeente Breda . Er is een station (Breda-Prinsenbeek). Strategisch ideaal gesitueerd.

Indeling/begane grond

Winkelruimte / commerciële ruimte:

De ruimte is vrij indeelbaar en heeft een oppervlakte van circa 100 m² en is gelegen op de begane grond meteen ingang aan de Groenstraat.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van:
- scheidingswanden;
- systeemplafonds;
- verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels CV;
- plavuizen vloer;
- toilet;
- pantry.


Algemeen

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan of op basis van nacalculatie en de eigenaar te worden voldaan.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

Contract
Standaard R.O.Z. contract.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]