Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

Op zichtlocatie, in het centrum van Chaam, gelegen stijlvol en ruim winkel object waar detailhandel, kantoor en/of praktijk is toegestaan. Ruim magazijn aanwezig. Chaam is een dynamisch dorp gesitueerd in een schitterende omgeving strategisch gunstig gelegen t.o.v. Breda, Tilburg en Antwerpen. Deelverhuur in overleg.

Algemeen

Deze aan de hoofdweg en naast het winkelcentrum van Chaam gelegen stijlvolle winkelruimte is te huur. De winkel heeft een oppervlakte van 400 m² en is o.a. voorzien van alarminstallatie en een zeer ruime pantry en een groot magazijn.

Tegenover de commerciële ruimte bevinden zich gratis parkeerplaatsen en een druk bezocht winkelcentrum met oa een supermarkt, een bakker, kledingzaken en een drogisterij. Het is een regionale trekker en drukbezocht.

Chaam is een sfeervolle plaats met ondernemersgeest en telt momenteel circa 4.150 inwoners. Het dorp heeft landelijke bekendheid door de wielerwedstrijd de 8 van Chaam. De omgeving is fraai met uitgestrekte natuurgebieden. Daardoor is er in de omgeving veel recreatie en toerisme. Het ligt nabij Breda, Ulvenhout en Baarle Nassau. Chaam ligt op 10 auto min. Van de autosnelweg A58.

Winkelruimte / commerciële ruimte:
De ruimte is vrij indeelbaar en heeft een oppervlakte van circa 400 m² en is gelegen op de begane grond.

Het object is onder andere voorzien van:
- scheidingswanden;
- systeemplafonds;
- winkelinrichting;
- verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels CV;
- alarminstallatie;
- sanitaire units;
- pantry.

Bestemming:
Kantoor/detailhandel/praktijk.

Aanvaarding / Huurperiode:
Per direct/huurperiode in overleg.

Indexering:
Jaarlijks, op basis maandprijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100) dan wel meest recente tijdsbasis gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Huurcontract:
Model ROZ ( Raad voor Onroerende Zaken).

Algemeen
We nodigen u van harte uit deze unieke winkel te bezichtigen! wij kunnen u dan over de overige details informeren.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]