Foto 1/9
Foto 2/9
Foto 3/9
Foto 4/9
Foto 5/9
Foto 6/9
Foto 7/9
Foto 8/9
Foto 9/9

Omschrijving

Op zichtlocatie, tegen het centrum van Prinsenbeek gelegen royale commerciële ruimte met parkeerplaatsen waar detailhandel, kantoor en/of praktijk is toegestaan.

Algemeen

Deze ruimte biedt legio kansen en mogelijkheden. Tot voor kort was op deze locatie een groenten handel gevestigd. Ook kantoor en of praktijk ruimte is op deze prominente locatie toegestaan. Te denken valt aan een uitzendbureau, fysiotherapie/medisch gerelateerd , bloemen/planten, sportwinkel etc.

Volop etalagemogelijkheden.
Prinsenbeek is een sfeervolle plaats direct gelegen aan de A16 richting Rotterdam en Antwerpen en maakt deel uit van de Gemeente Breda. Er is een NS-station (Breda-Prinsenbeek). Strategisch ideaal gesitueerd. Het is een dynamische plaats en telt momenteel circa 12.000 inwoners. Bewoners van het naastgelegen stadsdeel “Haagse Beemden” (ca. 30.000 inwoners) maakt veelvuldig gebruik van de faciliteiten die Prinsenbeek heeft te bieden.
In de omgeving van de winkel/commerciële ruimte bevinden zich gratis parkeerplaatsen en het goed bezocht centrum met o.a. supermarkten, twee bakkers, kledingzaken, kappers en een divers overige winkelaanbod. Het is een regionale trekker.

De huurprijs voor het geheel bedraagt € 1750,-- per maand. Het object is nu zo gemaakt dat het gesplitst kan worden in twee zelfstandige units. De huur prijzen bedragen dan respectievelijk € 995,-- en € 795,-- per maand.


Indeling/begane grond

Winkelruimte / commerciële ruimte:
De ruimte is vrij in deelbaar en heeft een oppervlakte van circa 150 m² en is gelegen op de begane grond.

Het object is onder andere voorzien van:
- meterkast;
- verlichtingsarmaturen;
- toilet
- pantry.

Bestemming:
detailhandel/praktijk/kantoor

Aanvaarding / Huurperiode:
Per direct/huurperiode in overleg.

Indexering:
Jaarlijks, op basis maandprijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100) dan wel meest recente tijdsbasis gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Huurcontract:
Model ROZ ( Raad voor Onroerende Zaken).

Algemeen
- We nodigen u van harte uit deze commerciële ruimte te bezichtigen! wij kunnen u dan over de overige details informeren.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]