Foto 1/8
Foto 2/8
Foto 3/8
Foto 4/8
Foto 5/8
Foto 6/8
Foto 7/8
Foto 8/8

Omschrijving

Op zichtlocatie, in het centrum van Prinsenbeek gelegen geheel gerenoveerde royale commerciële ruimte met parkeerplaatsen waar detailhandel, kantoor en/of praktijk is toegestaan.

Deze ruimte van ca. 150 meter biedt legio kansen en mogelijkheden voor dienstverlenende bedrijven in het centrum van Prinsenbeek.

Het object heeft de bestemming kantoor, dus te denken valt aan een dienstverlenende startup, uitzendbureau, praktijkruimte of medisch gerelateerd kantoor. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het object.
Bereikbaarheid:

Het object is gelegen in Prinsenbeek-Breda aan de Kapelstraat in het centrum (± 500m van de markt). Prinsenbeek is een sfeervolle plaats direct gelegen aan de A16 richting Rotterdam en Antwerpen en maakt deel uit van de Gemeente Breda. Er is een NS-station (Breda-Prinsenbeek) op loopafstand (±15min).

Strategisch ideaal gesitueerd. Het is een dynamische plaats en telt momenteel circa 12.000 inwoners. Bewoners van het naastgelegen stadsdeel “Haagse Beemden” (ca. 30.000 inwoners) maken veelvuldig gebruik van de faciliteiten die Prinsenbeek heeft te bieden.

In de omgeving van de commerciële ruimte bevinden zich gratis parkeerplaatsen en het goed bezochte centrum met o.a. supermarkten, eetcafés, bakkers, kledingzaken, kappers en een divers overig winkelaanbod. De huurprijs voor het geheel bedraagt € 1750,-- per maand (exclusief G/W/L, BTW).

De ruimte is vrij in deelbaar en heeft een oppervlakte van circa 150 m² en is gelegen op de begane grond. Het object is onder andere voorzien van:
- meterkast;
- verwarming (nieuwe cv-installatie)
- verlichtingsarmaturen;
- toilet
- pantry.

Bestemming:
Kantoor/praktijk

Aanvaarding/ Huurperiode: In onderling overleg.

Indexering: Jaarlijks, op basis maandprijsindexcijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100) dan wel meest recente tijdsbasis gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Huurcontract: Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken). Algemeen We nodigen u van harte uit deze commerciële ruimte te bezichtigen! Wij kunnen u dan over de overige details informeren. Momenteel wordt het pand van buiten wit geschilderd en wordt er een nieuwe vloer gelegd.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]