Foto 1/3
Foto 2/3
Foto 3/3

Omschrijving

Herontwikkelingsobject op representatieve locatie in het centrum van Prinsenbeek.

Op representatieve locatie midden in het centrum van Prinsenbeek, een vastgoedobject met veel mogelijkheden. Het object bestaat uit een woning en een winkel. De winkel wordt momenteel gebruikt door Primera. Renovatie noodzakelijk.

Het betreft een uitstekende herontwikkelingslocatie in het centrum van Prinsenbeek op de hoek van de Markt en Schoolstraat. Begane grond bestaat thans uit een winkelruimte met keuken, opslag en een patio. Tevens behoort bij dit object een woning en een garage/opslagruimte. Binnen de bestemming centrumdoeleinden is wonen toegestaan. Bovendien zijn op de begane grond detailhandel, horecavoorzieningen en dienstverlenende voorzieningen toegestaan.

Deze toplocatie bevindt zich midden in het centrum van Prinsenbeek., tussen winkels, restaurants, modern
woonzorg complex, diverse medische aanbieders en (sport)scholen.

Prinsenbeek ligt in de gemeente Breda en is een dorp gelegen tussen Etten-Leur en Breda.
De bereikbaarheid is uitstekend vanuit de Randstad en Antwerpen via de A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam en Moerdijk), als vanuit het zuiden van Nederland A58 (Zeeland, Roosendaal, Breda).
Het NS station geeft reizigers een prima verbinding naar Breda, Rotterdam en Antwerpen,


Wij maken met plezier een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]